Dobrodošli! Ulogirajte se!
Moja košarica

košarica prazna

Proizvođač: AccuSharp
008E Zeleni
99,00 kn (13,14 €)

Proizvod trenutno nije na lageru te ga ubrzo očekujemo. Nemožemo garantirati točan datum isporuke.


Dokazano najkvalitetniji oštrač ovog tipa na tržištu. Ovo je originalni AccuSharp® koji se izrađuje u USA već godinama, točnije od 1984.Sastoji se od čvrstog, ergonomskog, dvodjelnog plastičnog kućišta sa štitnikom za prste. U kućištu su smještena dva nožića izrađena od vrlo tvrdog materijala (wolfram-karbid) čiji su oštri rubovi dobiveni brušenjem dijamantima postavljeni tako da tvore kut od 21 stupnja pod kojim se bruse sječiva.Ovaj čvrst i lagan brus pogodan je za vrlo brzo oštrenje kuhinjskih, lovačkih, džepnih i ostalih noževa. Brus je vrlo efikasan za održavanje i oštrenje mačeta kao i ostalog alata.Za fino oštrenje i održavanje oštrine dovoljno je potezanje uz lagani pritisak, dok je za potpuno tupa i oštećena sječiva potreban jači pritisak, kojim se na sječivu dobiva nova geometrija oštrice pod kutem od 23 stupnja.AccuSharp® nožići traju 2-3 godine nakon čega se otvaranjem kućišta i njihovom rotacijom produljuje vijek za idućih 2-3 godine.


Nakon 4-5 godina potrebno je zamjeniti nožiće. Za tu namjenu u ponudi imamo originalne zamjenske AccuSharp® nožiće od wolfram-karbida.Idealan oštrač za sve koji žele imati oštra sječiva bez puno filozofije.


Američki magazin "Cooks Illustrated" ocijenio je AccuSharp® brus kao najbolji izbor u usporednom testu ručnih oštrača kuhinjskih noževa. Koriste ga od 2006. kao standardni izbor za održavanje oštrine.


Made in U.S.A.

šifra: AS-008E
jamstvo: 12 mj.

Preporuka uz ovaj proizvodinfo telefon: +385 21 770 495
© 2011 by Lanterna-Media d.o.o. - web by Lanterna-Media d.o.o.